Slide 1
Formula 1
Formula 1

Το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife είναι απλό, γευστικό και εύκολο στην παρασκευή του.

Το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife είναι απλό, γευστικό και εύκολο στην παρασκευή του.

Slide 1 - copy
Herbalife 24
Herbalife 24

Θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε, να προπονηθείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις.

Θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε, να προπονηθείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις.

Slide 1 - copy - copy
Herbalife Skin
Herbalife Skin

Δοκίμασε τώρα και δες άμεση βελτίωση στο πρόσωπο σου.

Δοκίμασε τώρα και δες άμεση βελτίωση στο πρόσωπο σου.

previous arrow
next arrow

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής

HERBALIFE 24

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής

Λιγα λογια για μενα

Ονομάζομαι Νίκος Ελευθερίου και είμαι ανεξάρτητος συνεργάτης της Herbalife Nutrition από το 2017.

Γνώρισα τη Herbalife μέσα από μια ανάρτηση για εργασία στο ίντερνετ, ψάχνοντας να βρω λύση για τα οικονομικά μου θέματα, τον χρόνο μου και τη ζωή μου γενικότερα, βλέποντας ότι το κλασικό εμπόριο με περιορίζει σε πολλούς τομείς.

Πάντα ήθελα να δημιουργήσω κάτι δικό μου αλλά δεν υπήρχε το κεφάλαιο για να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να έχω χρόνο για τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Έχω σπουδάσει ζαχαροπλαστική αλλά δεν με ικανοποιούσε ποτέ η ιδέα του να είμαι υπάλληλος, καθώς δεν θα είχα την δυνατότητα να αυξήσω το εισόδημά μου. Ξεκίνησα λοιπόν να χρησιμοποιώ τα προϊόντα και μέσα σε δέκα μόλις ημέρες άρχισε να αυξάνεται η ενέργειά μου, η αντοχή μου και η μυϊκή μου μάζα. Επίσης, άρχισα να νιώθω πιο ευδιάθετος.

Η αυτοπεποίθησή μου ανέβηκε καθώς έβλεπα το σώμα μου να βελτιώνεται. Έβαλα 7 μυϊκά κιλά σε 2,5 μήνες με ελάχιστη άσκηση στην διάρκεια της εβδομάδας και ο ενθουσιασμός μου ήταν εμφανής. Τότε κατάλαβα πως έχω στα χέρια μου ποιοτικά προϊόντα με πολλά οφέλη για τον οργανισμό, το σώμα και την υγεία.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι αυτό που μου συνέβη έπρεπε να το μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους! Ταυτόχρονα, ήρθα σε επαφή με διατροφολόγους και άτομα με επιτυχημένη καριέρα μέσα στον χώρο της Herbalife και συνειδητοποίησα ότι μου είχε παρουσιαστεί μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω έξτρα εισόδημα, απλά βοηθώντας τους ανθρώπους να αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, δείχνοντάς τους πώς να αυξήσουν και εκείνοι το εισόδημά τους και παράλληλα πώς να αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια και υγεία.

Σταδιακά, άρχισα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην συνεργασία μου με την Herbalife, οι 2 ώρες να γίνονται 4, οι 4 να γίνονται 6 και έβλεπα με ενθουσιασμό ότι το εισόδημά μου δεν είχε καμια σχέση με τα εισοδήματα που λάμβανα όσο ήμουν υπάλληλος. Το ωράριό μου το καθορίζω πλέον, εργάζομαι από το σπίτι, από το γραφείο μου ή από όπου επιλέγω εγώ αποκλειστικά, δεν εχω αφεντικό και μπορώ να ικανοποιώ οποιαδήποτε ανάγκη μου, απλά δουλεύοντας λίγο παραπάνω, όταν είναι αναγκαίο. Ταυτόχρονα, επιλέγω πότε θα έχω ελεύθερο χρόνο για τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Με την επαγγελματική ευκαιρία της Herbalife δεν έχω περιορισμούς στα όνειρά μου! Η δική μου Herbalife,η δική μου επιχείρηση, στο δικό μου ύφος. Με την ομάδα μου πλέον και με ένα πλατύ χαμόγελο για το καλό που προσφέρω στους ανθρώπους! Όπλο μου η ελευθερία και η ευελιξία που προσφέρει η επιχειρηματική δραστηριότητα της Herbalife Nutrition, μέσα από τα προϊόντα που αγαπώ και θα έχω για πάντα στη ζωή μου, εγώ και η οικογένειά μου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής

Δωρεάν μεταφορικά

για όλες σας τις αγορές

Κερδίστε δώρα

με κάθε σας αγορά

100% Ικανοποίηση

σε όλα μας τα προϊόντα

Slide 1
Τα ροφήματα F1 έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να κατακτήσουν τους στόχους τους.

.

Slide 1 - copy
Δώστε ζωντάνια στο νερό σας σε μια δροσιστική γεύση που θα σας βοηθήσει στη πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας υγρών ανά ημέρα

.

previous arrow
next arrow

ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πάνω από 70.000.000 καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, με αποτελέσματα ελέγχου βάρους.
Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από ανθρώπους που όχι μόνο πέτυχαν τη διαχείριση βάρους, αλλά αύξησαν την ενέργεια τους, απέκτησαν ευεξία με τα προϊόντα της Herbalife και διατηρούν το αποτέλεσμα σταθερά. Ελέγξτε το ποσοστό του λίπους σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μυική σας μάζα.

Online Coaching

Παρέχουμε

online & τηλεφωνική υποστήριξη

(messenger, Instagram, whats up, viber)

Δωρεάν Ανάλυση Σώματος

Slide 1
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ;

.

Herbalife Aloe και Skin

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής

Εγώ κατάφερα και έφτιαξα την ζωή που ήθελα!

Μπορείς και εσύ!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ

Με την διατροφή της Herbalife μπορεί κάποιος να ελέγξει το βάρος του και να έχει μια ισορροπημένη διατροφή και έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με προϊόντα της Herbalife και προσωπική καθοδήγηση.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Εγγραφείτε ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης στην Herbalife για έξτρα εισόδημα με ελεύθερο ωράριο και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια επιχείρηση με υψηλά εισοδήματα.

Άρθρα

Herbalife E-shop προϊόντων διατροφής